Sayfalar

03 Aralık 2012

21 Kasim 2012'de EFE doğdu

Bana göre ismi hala Yaman.. Yaman bir bebek fikrimi soran olursa tabi :) Canım arkadaşım kardeşim zorlu bir süreçten sonra uzun bir tedaviden sonra 21 Kasim 2011'de  kızı Eylül'ü kucağına aldığı zaman hepimiz onunla beraber ağlamıştık. 3 ay sonra yeniden hamileyim dediğinde bu sefer hepimiz bi daha ağladık, çünkü bu bebek Allah'ın onlara bir armağanı olarak habersiz hesapsız kitapsız annesinin rahmine düşmüştü. Ve Yamanlık burda başlamıştı ki doktorlar doğum tarihini Eylül'ün 1. yaş gününe denk geldiğini söylediğinde asıl yamanlığı gördük... Eylül henüz 1 yaşında abla olacaktı ve biz bunun kesinlikle muhteşem bir şans olduğuna inandık en başından beri..
Şimdi canım arkadaşım iki kucağı dolu, altı bezli iki bebekle üstü başı kusmuk kokarak saçını taramaya bile vakti olmadan dolaşsada bundan bi kaç yıl sonra biri kız biri erkek dünya güzeli kuzucuklarıyla çok sevdiği AVMlerde yoklama vermeye devam edebilirken hepimiz yeni başlamış olacağız doğurmaya :)

Aposuyla Banusuyla Eylülüyle Efesiyle artık Gülen ailesi 4 kişilik kocaman ve çizgi filmlerde ki örnek aile olarak anne-baba-kız çocuk-erkek çocuk dörtlemesini tamamlamış bulunuyorlar. Uzun yıllar kolları kucakları hep dolu olsun.. aşkla...





Henüz kendi kardeşi olmadan önce Eylül'le şimdi de Efe'yle tanışan ailenin ilk bebeği Demir biraz kafası karışık biraz meraklı... Efe ağlarken ona "sus" diye komutlar verse de henüz onunda çok farkında olduğunu sanmıyoruz :)

















Uzun ömürlü olun Eylül ve Efe.. 21 Kasımlar sayenizde her sene anlamlandı artık..

1 yorum:

Related Posts with Thumbnails