Sayfalar

14 Eylül 2010

Uzun bekleyişin sonunda yakışıklı Bora



Aslında 13 Eylül'de doktor kontrolü için hastaneye gittiler, Berna ve Serhan, ancak oğullarının daha fazla bekleyemeceği uyarısıyla hastaneye yatış yaptılar ve uzun bekleyiş başladı. Gece boyu annesini uyutmasa da Bora, 13'ünde değil 14'ünde dünyaya gelmeyi seçmişti. Öğleden sonra saat 13.21'de annesinin büyük uğraşları ve dayanılmaz sancıları eşliğinde geldi. Babası Serhan annesiyle onu birbirine bağlayan göbek bağını kesti ve keserken "Toprak" dedi.



Doğar doğmaz gözlerini açan ve etrafını inceleyen pembe beyaz bir bebek Bora, annesiyle babası kime benziyor acaba diye meraklanırken hemşire ablaları hep bir ağızdan "babasına benziyor" dedi. :)























Annesi gözyaşlarına hakim olamadı hiç durmadan ağladı, 24 saat uykusuzluktan sonra bebeğini göğsüne yatırdı ve güzel güzel güzel uyumasını seyretti. Belki çok uykusu vardı ama uykusuz geceler daha yeni başladı ve böyle bir şey için uykusuz kalmaya değerdi.





























Bulut ailesinin gözü aydın :) Uzun ve sağlıklı yıllar beraber olmanızı dilerim...

2 yorum:

  1. Bu nasil guzellik kardesim! Su aglamak uzere olan dudaklarin buzulmus oldugu fotografa bayildim! Ellerine saglik PELOO!

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails