Sayfalar

27 Temmuz 2010

bir kına, bir nikah ve bir düğün

Yaklaşık 3 ay öncesinden tanıştık Merveyle ve sanki daha önceden tanışıyormuş gibi olduk. O bana neler istediğini anlattı bende ona neler yaptığımı gösterdim. Anlaştık ve düştük yollara... Merve Tire'li, Tire'de kına ve nikah yapıcak ordan 1 hafta sonra da Sapanca'da düğün... Bir İzmir'li olarak Ege'ye varmanın İzmir'den geçmenin ve en çokta Merve'nin tatlı, iyi huylu tavrına karşı koyamadım ve uçtum gittim. İyi ki gitmişim...






Kınadan hemen ertesi günü Tire'de nikah vardı. tire çok sıcaktı ve hepimiz deli gibi terliyorduk, Merve ise gayet sakin uyandı kahvaltısını yaptı, kuaförüne gitti ordan sonra gelinliğini giymek için evine geldi ve makyajını kendi elleriyle yaptı. Bütün bunlar olurken Merve'nin yüzünde ne bir ter damlacığı ne de bir sıkıntı ibaresi yoktu. :)




Ve işte Sapanca'dayız. Denize bakan yeşil çimlerin üzerine serildik, konsept oluşturmaya çalışıyorduk kiii neden uğraşıyoruz işte size en güzel konsept, serilin dedim. Merve'ye göre daha gergin olan damadı atıca çimlerin üzerine, rahatla muhabbet edin siz diye yatırınca Merve'nin dizlerine herşey başladı ve bitti... Damadın arkadaşları da gelip biraz coşturunca ortamı daha burda görmediğiniz ne kareler çıktı ne kareler :))










Related Posts with Thumbnails